Mens, had dat toch gezegd

een blijspel in 3 bedrijven, geschreven door Roel Kassies.

Mens, had dat toch gezegd
Mens, had dat toch gezegd

Woensdagmiddag 25, vrijdagavond 27 en zaterdagavond 28 november 2015 spelen wij in de Pokkershutte in IJzevoorde de klucht
Mens, had dat toch gezegd.

Aanvang: 

Woensdagmiddag 14:00 uur 
Vrijdag- en Zaterdagavond 19:30 uur

 

Steeds meer mensen trekken de wandelschoenen aan en lopen een van de vele lange-afstand-wandelpaden die Nederland rijk is. Natuurlijk moeten de sportieve lopers de nacht ergens doorbrengen en daarom gaan Bertus en Tinus, twee vrijgezelle broers op advies van een maatschappelijk werkster, hun huis aanbieden als overnachtingsadres. Uiteraard komen er rare typetjes op af maar als blijkt dat na een tijdje een kostbaar voorwerp uit hun achteraf gelegen huisje is verdwenen, dan hebben de beide bewoners geen goed woord meer over voor de geite-wollen-sokken-lopers en zullen ze dader wel even opsporen. De politie die hen een handje wil helpen wordt het huis uitgebonjourd. Door hun impulsieve optreden gaat er echter veel mis. Kortom, alle ingrediënten voor een kostelijk blijspel. Weer een prachtig blijspel dat u niet mag missen!

 

Zoals gebruikelijk zijn kaarten niet in de voorverkoop verkrijgbaar, maar uitsluitend op de dag van de uitvoering aan de kassa bij de ingang van de zaal.

 

Rolverdeling:

Tinus Jan Bulten
Bertus Gerard Gerritsen
Alie Helma Eykelkamp
Josien Annette van Cappellen
Julia Angeline Menkhorst
Frederik Rogier Godschalk
Marietje Deborah Wiggers
juffrouw Dijkstra Mini Bulten
Herma Anne van Huffelen


Regie: Erik Starink
Souffleuse: Joke Konink

 

fotoalbum

Er is een complete fotoreportage gemaakt door Henk den Brok van achterhoekfoto.nl


Mens, had dat toch gezegd on Vimeo.

Ga terug