Een baby om te stelen

een baby om te stelenOp woensdagmiddag 24 november en zaterdagavond 27 november 2010 in de Pokkershutte in IJzevoorde: Een baby om te stelen. Dit blijspel in 3 bedrijven is geschreven in het duits door Bernd Gombol, met de oorspronkelijke titel: Baby wider willen. Huib Drukker heeft dit in het Nederlands vertaald.


KORTE INHOUD:
De echtgenote van de burgemeester in een klein provinciestadje komt, na haar verblijf in een kuuroord, terug naar huis. Op het station grijpt ze per vergissing een verkeerd stuk bagage. Een vergissing met verstrekkende gevolgen; er blijkt een baby in een babydraagtas bij te zitten.
Nauwelijks heeft ze de situatie aan haar man uitgelegd of de commissaris van politie staat op de stoep. Hij heeft vreselijk nieuws: in hun gemeente is iets vreselijks gebeurd!! Als de burgemeester probeert te vertellen dat het alles op een misverstand berust gelooft de commissaris dat niet. Achter de gehele situatie moet een misdadig brein zitten.
Vrezend voor zijn hachje durft de burgemeester verder niets meer te zeggen en zitten hij en zijn vrouw met een kind opgescheept. Maar hoe houd je een baby, die op de meest ongunstige momenten van zich laat horen, verborgen? Voor de politie en zelfs je eigen moeder…

Rolverdeling:

Titus, de ambitieuze burgemeester   Erik Starink
Edith, zijn bescheiden echtgenote   Deborah Wiggers
Ma, de moeder van Titus   Angeline Menkhorst
Aggie, de secretaresse van de burgemeester   Anne Bulten
Berend, de gemeentewerker   Jan Bulten
Koert, landloper   Arie Helmink
Bos, commissaris van politie   Bert Reuterink
Sien, notoir vervelende vrouw   Regina Bulterman

 

Regie: Minie Bulten

Souffleuse: Angela Bloemendal

Klik onderaan op  "Photos"  om de indexbalk onder in de foto te tonen of te verbergen.
een overzichtspagina van alle foto's staat in het fotoalbum

Ga terug